Jun 302010
 

PL 13, PL 19 funkar väl om dom brukas, och ej missbrukas, men i miljonprogrammen används dom paragraferna till att trakassera och förfölja folk. Oftast på en personlig nivå.

Det är väl dom “hårda tag” som skatan Ask har infört, gammal höger konservativ metodik. Man undrar ifall såna så kallade “intellektuella” människor har någon koll på psykologi…

Det går att piska folk till en viss gräns, men när gränsen är nådd, så slår det bara tillbaka. Dom blir saker och ting ännu svårare för förtryckaren, då bomben exploderar, samma bomb som var en smällare från början. Det gäller att balansera, men konservativa krafter har aldrig kunnat göra det, därav kaos.

Regeringen: Så blir Sverige tryggare… Slumpvisa, frivllliga drogtest i skolan “vid behov” och att snatteri blir ringa stöld är några av regeringens förslag till ett tryggare samhälle.

Flera av dessa årgärder är avsedda att bemöta brottslighet bland unga människor. Unga brottslingar ska exempelvis kunna skiljas från hemmiljön under en koet tid genom så kallade helgskiljning.

Polisen ska också få möjlighet att publicera bilder på misstänkta brottslingar för att få in tips.

Min kommentar är att, dom kan inte ens sköta PL3, PL 19 ordentligt, hur ska dom kunna ta hand om det här på ett korrekt sätt. Alla dom grejerna kommer bara slå tillbaka mot poliser och samhället, ett kontrollsamhälle är inte nyckeln till ett samhälles trygghet.

Trygghet kan man enbart uppnå genom att bekämpa dom tre största motivatörerna till kriminalitet/organiserad brotsslighet, som är fattigdom, förbud och mänsklig girighet.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site