Jul 082012
 

Earl Stevens aka E-40 är 45 år och en av världens bästa rappare.. Få rappers håller de fortfarande lika smutsigt, iskallt och relevant..

Ju mer jag tänker på Europa och politiken som bedrivs i Skandinavien blir jag bara mer och mer övertygad om att världen behöver E-40…

Jag har en teori som gärna får motbevisas men måste en rapper bli accepterad av den vita publiken innan dom kan bli riktigt stora?

40 Waters är ju långt ifrån den enda som har stora framgångar i de “svarta” samfundet men är relativt okänd i de “vita” med tanke på vilken legend han är.

Jag menar varenda svart snubbe i USA vet vem Herr Flamboyant är men i Skandinavien ser de lite annorlunda ut .

Låten Im Laced är den fjärde videon (tror jag) som släpps från Unkelns trippel platta The Block Brochure: Welcome To The Soil.

Låten är proddat av Dj Fresh aka en av buktens bästa producenter, och hooken läggs av Cousin Fik. Hooken är ganska ointressant men gör 40 så bra ifrån sig att man knappt tänker på den.

There is only 7 real nixxas left on this earth. I`m one of them. The other 6 identify yourself.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site