Aug 262011
 

Av de unga talangfulla rappare som nu gör The Bay Area till ledande inom hungrig rap – bland andra Young Gully, Roach Gigz, Lil B, Main Attrakionz, Shady Blaze, DB Tha General – är det nog ändå Livewire-kollektivets fanbärare J. Stalin (ja, han är döpt efter diktatorn) som allra starkast skriker ut att ni måste älska mig, ni måste känna min smärta – “den där absoluta avsaknaden av distans mellan känslor och uttryck” som Petter417 talade om.

http://www.youtube.com/watch?v=naaXZ9GTlMc

Efter de urstarka men något ojämna On Behalf Of The Streets och Prenuptial Agreement kommer nu (den påstådda svansången) Memoirs Of A Curb Server den förste september, och i det första provsmaket, videon till Lyrical Exercise 3, kan ni se den unge Stalin gasa ett beat större än en skyskrapa sönder och samman.

image

  2 Responses to “J. Stalin – Lyrical Exercise 3”

  1. Handklappen!!!!!! herregud

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site