Dec 182010
 

Sam Sneed förtjänar ett bättre öde än att kommas ihåg som snubben Snoop har ihjäl på ett Doggystyle-mellanspel.

Klassisk Dr. Dre-produktion, hårda raps, otroligt catchy refräng. Kom ihåg att jag såg den här på YO! MTV Raps när det begav sig, och hooken har satt kvar i bakhuvet sen dess.

U Better Recognize var med på b-sidan av Natural Born Killaz-promon, men albumet släpptes aldrig, förrän nu då… den 25:e januari kommer Street Scholars.

(För er som inte vet: Death Row Records har auktionerats ut till en medelålders kanadensisk kvinna, och till skillnad från Suge Knight verkar hon faktiskt bry sig om att all denna fantastiska musik släpps.)

  2 Responses to “Sam Sneed – U Better Recognize”

  1. Den var med på Murder was the case albumet 95. Jag hade både filmen på VHS och plattan, haha. Det här var fetaste låten.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/19/Snoop_Dogg_-_Murder_Was_the_Case.jpg

    • hade också VHSen, kanske därifrån jag minns den…. klassiskt tape!

      och att denna låt var fetast är ett bold statement när Natural Born Killaz också var med, det är ett av de tyngsta beatsen ever… men ja får nog hålla med dig!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site