Feb 072014
 

Tyckte att Galen-videon var välbehövd och helt rätt, men inte en överdrivet bra låt vid första lyssning. I sällskap med allt annat tungt på tapet så växer den. Även om Låt Den Spela-videon är snäppet bättre.

Ännu hetare är 5 På Morgonen, släppt redan i oktober. ASAP Rocky-kopierandet kan förlåtas, då det även är karismatiskt, hantverksskickligt, hemmastolt, och med en genuin fucka ur-känsla. Man kan, som bekant, ha långt sämre referenspunkter för att göra relevant musik i Sverige år 2014 (i den kontexten kan t.o.m. “Commes Des Fuck Down”-mössan i videon ignoreras).

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site