Aug 242012
 

Nah, Hova, Pimp C’s interviews are hotter (and he never jacked beats from Mega Montana).

Pimp C and 2pac are really the same person; same vision, same aura, same temperament, but one is a panther, and one is a pimp. Both had those in power and all the fake fucks in this world shook. Then they died. Put this in your pipe and smoke it.

Han var även en av historiens största hiphopproducenter. Som DJ Burn One säger i senaste numret av Giftorm: “Det sägs att genialitet ligger i ens perspektiv, och det perspektiv han hade på allt var otroligt, hur han sträckte sig tillbaks i tiden och bjöd in gitarristen från The Meters att spela med honom på hans låtar, hur han behöll den ursprungliga blues-viben i sin musik, hans perspektiv på allt: sättet som han satte ihop en skiva, hans beats, hans öra för samplingar och trumprogrammering. Han var helt enkelt en fantastisk producent och artist.”

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site