May 262010
 

Jag hade fått för mig att PstQ hade hängt upp micken. Borde förstått att sånt inte funkar för riktiga rappare. Sveriges Chino XL fortsätter att imponera. Nu vill jag bara ha den versen som låt, tack. Och allt annat osläppt som han pratar om i intervjun.

Apropå Göteborg snubblade jag på den här också, promoviedon (med gästvers från Sveriges Shyheim?) för Persian Gold EP 2. Mofo är kanske Sveriges mest kapabla rappare. Han gör en del musik som inte alls faller mig i smaken, men allt mer substansiellt som han skriver blir alltid bra – även fall jag misstänker att engelskan fortfarande är som en barriär mot ett mer direkt uttryck. Vill gärna höra han på svenska. Men under tiden kan jag bara säga WOW precis som titeln på den bästa låten på mixtapet! (Var är del ett förresten?)

  5 Responses to “PstQ har inte pensionerat sig, Göteborgsrap lever”

  1. Hehe, Mofos snack om moderaterna är så jävla gött. Det handlar om marknadsföring!

  2. hallå, jag har ju ep’n…va fan pratar du om. hans engelska är ju fläckfri

  3. Hans engelska är superb. Exceptionellt bra ordförråd och uppfinningsrikedom.

    Men jag misstänker att det skulle bli mer känsla på svenska. Jag menar, Mofo går väl knappast runt och snackar engelska hela dan. Jag vill höra honom på göteborgska enna. Skulle inte han lägga nån vers för Kartellen på svenska?

    På tal om Kartellen, kolla deras senaste låt… visst, bra för att vara engelska, men långt ifrån lika hårt som deras andra låtar.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site