Jan 172014
 

Fredo Santana-allierade Gino Marley är likt Washington DC-baserade Yung Gleesh och Fat Trel en av få trap-rappare i svallvågen efter stilbildande Flockaveli och Back From The Dead som förutom fientlig energi och avgrundsdjup dekadens även fyller sin musik med en kärlek till själva hantverket att rappa.

Sättet som man drar ut vokaler och konsonanter så de passar med föregående rad är en värdig fortsättning av Prodigys vana att “rimma kantigt”. Importing och Fat Trel-gästade Fallen är bra exempel på detta.

Båda är från Raised In The Street, ett ovanligt fokuserat tape. Gasen i botten, knark och vapen i bakluckan, fel klientel i baksätet, rätt producent vid ratten, inget jävla trams, och ett jävla rens.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site