Dec 282012
 

Main Attrakionz debutalbum var något av en besvikelse.

Man önskade att de verkligen hade fokuserat för en gångs skull och skärt bort allt överflödigt och ogenomarbetat. Att de hade haft någon som tagit svåra beslut åt dem, och exempelvis sagt åt Squadda att inte rappa genom en fucking walkie talkie eller vad som nu hände på låten med Gucci Mane.

Men det spontana och ofärdiga är kanske en del av behållningen. En del av deras märkliga beslut har ändå lett till några av de senaste årens mest fascinerande rap-låtar.

Nu fick vi ännu ett helt OK tape från duon, med klinare beats och ett mer sammanhållet sound än vanligt. Och ett gäng riktigt bra låtar. Som Take U There, som La Familia On Task nu alltså välsignat med en passande video.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site