Intervju med Gubb

“Jag kom ihop med Onda genom en låt han släppte på Myspace, en av de första han släppte där, en jävligt hård låt. Jag kommer inte ihåg vad den heter nu. Jag är också sådan, hellre… jag kan också hålla på och multistava, men jag är mer för att höra djupet i rösten och att det är ärligt. Att det är känsla mer än att det bara är ord som bajsas. Jag diggade en av hans låtar och sa det, sedan kommer jag inte ihåg om det var i den ordningen eller om de kontaktade mig efter att jag hade gått ut på Myspace och sagt: vill ni trycka billiga mixtapes, hooka med mig. Så de tryckte några hundra Gökbot-mixtapes, jag kommer inte ihåg den exakta upplagan. Vi har aldrig setts, bara haft nätkontakt och snackat om att göra en låt i flera år. Och den kommer bli av det här året, det vet jag.”

GUBBS FEM FAVORITSKIVOR:

Dr. Dre – The Chronic

Geto Boys – We Can’t Be Stopped

Scarface – The Diary

Ice Cube – Death Certificate

Raekwon – Only Built 4 Cuban Linx

Läs även Gubbs intervju med Mega Laser Magazine!

Page 2 of 2 | Previous page

  1. Gubb ( Da Gambla ):

    BIG UP BRYTBURKEN FÖR ALL PROPS SOM SUPORT! ILLIZIT GOT YA BACK MAYN…

    YO. SNART KOMMER EXTRA SPÅR SOM EJ LIGGER PÅ “PSALM23″ UPP PÅ EN WEB NÄRA ER. REMIXES FR P23 LIKASÅ…

    HÅLL UTKIK PÅ http://www.facebook.com/darealgubb FÖR ALLA UPDATES

    L&R / GUBB & ILLIZIT MUZIK/ BIZNIZZ

  2. admin:

    Fuxxat med Gubb sen Hundliv kom ut…

    spelat svensk rap för mina dudes i Brasilien, “Respekt” va låten de fuxxade med mest! s/o Kristus, fantastisk producent/DJ …….

  3. Gubb ( Da Gambla ):

    THAnx 4 propsen mannen… PSALM23…. LYSSNA Å LÄR ER KÄNNA ÄKTA MUFFUKKIN KÄRLEK,HAT,FRUSTRATION.LYCKA.KRIG SOM FRED… RAP SKA KOMMA FR HJÄRTAT INTE HJÄRNAN.

    LOVE / RESPECT // DA GAMBLA

  4. Rap4Life:

    Råfet intervju med en råfet rappare!
    Äkta Legend – psalm 23 knäcker allt som kommer droppas 2012…!!! Kommer inte va lätt å överträffa denna platta till alla er sk rappare där ute i sverige! ni kan BARA försöka!

    BIG UPP GUBB FÖR ÄKTA LYSSNING!