Apr 202012
 

Lil Rue påminner mig om alla de kamrater som varit för gata för att ha lärt sig prata ordentligt. Som om han har varit full sedan sina första steg. När han rappar låter det inte sällan som han ska börja gråta eller som han ska nita dig, vilket som, vilken sekund som helst. Att han tekniskt sett är hyfsat fantastisk bevisar hans delivery och de bilder han målar, kanske tydligast på hans samarbeten med The Jacka.

Wassup är typisk bruksrap från bukten, och videon är bara pistoler som laddas, weed som bryts ner och hostmedicin som blandas med Sprite. Detta nysläppta visuella ackompanjemang får mig att vilja utforska det nästan exakt ett år gamla släppet Syrup And Kush (tematisk orginalitet, check) ytterligare.

Känns som det kommer att blastas en hel del Lil Rue i sommar va.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site