Feb 172012
 

[soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/36948716" iframe="true" /]

Efter flera månaders plankning föll jag för medias skräckprogaganda och köpte ett busskort. Då hade kuksugarna höjt skiten till 790 kronor vilket innebar att dom inte bara fuckade med min ekonomi utan även med min punchline!

Så när jag säger sänk månadskortet med 24 kronor så får ni ha i åtanke att det kostade 690 kr då.

Ett försmak från kommande fullängdaren Botkyrka Funk.

Stockholmssyndromet är så jävla hiphop. På bästa sätt.

De gör orginell och satans funky rap som låter extremt mycket här-och-nu. Både produktions- och rapmässigt kickar de stilar som vi andra kickar bussdörrar när den där sura jävla chauffören kör vidare trots att han såg att man sprungit som en hund för att hinna med.

Och de kickar helt obesvärat klina konceptlåtar, här om kollektivtrafikskaoset.

När Starvin Mar säger att “staten skänker miljonbelopp… som säkert går till SL:s privata fester med horor och koks” låter det lite nojigt men är nog en hyfsat precis analys av den rådande situationen.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site