Jan 132012
 

CHiEFi kommer från Altlanta, Georgia. Närmare bestämnt zone 6. Jag hörde han av en slump när jag besökte nån blogg i början på sommaren tror jag.

Hur som helst hade han precis släppt sitt första tape The CHiEFidENTiTY. Jag blev förvånad de lät helt brutalt. De var som att dom hade mixat en crackslinger med en arg gorilla + gett honom vapen allt detta på 2 minuters låtar med en ljudbild som kanske kan beskrivas som sådär.. Hur som helst var känslan man fick av tapet helt brutalt, man ville typ gå ut och starta moshpits mitt på motorvägen.  Chiefi utmärker sig på de sättet att de inte överhuvud taget inte låter som många andra ATL snubbar som spottar på typiska sydstats beats. Detta är bara sjukt smutsigt och fullt med energi.

Hans andra tape  Oragami Talk Vol.1 har ja inte haft tid att lyssna  på men första låten Im A gOD är skitfet. Ni får kolla själva. Anledning att jag valde att skriva om Chiefi idag beror på att han precis släppt en video som för tankarna till Dödsmetal, Necro och smuts. Kolla själva och se vad ni anser.. De verkar också som att Chiefi har fått problem med de Amerikanska rättsystemet enligt egen utsago så vi avslutar posten med FREE CHIEFI

http://www.youtube.com/watch?v=0TDiXMXX_Xc&feature=youtu.be

 

  2 Responses to “CHiEFi – Vicious (Video)”

  1. här finns lite mer Chiefi

    http://blvdst.com/?p=2287

    denna video va ok, ljusår bättre än hans andra försök iaf!!

    Chiefindentity e SÅ JÄVLA FUCKING BRA!!!

    DO I GIVE A FUCCKKKKKK????? N O !!

  2. koolt. hade missat de. men verkligen chiefidentity e så fet. tycker de e svårt att riktigt sätta ord på den

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site