Nov 162011
 

Satt just och surfade lite allmänt och stöter av en slump på en ny låt av Robert “The King Of Rnb” Kelly. Då mina senaste månaders R Kelly hysteri har drivit många människors vett till skogs kom detta som en skänk från ovan..

För er som minns så cirkulerade denna video med R Kelly i sommras när han precis blivit utskriven från sin halsoperation.

I början av denna veckan fick jag frågan av min bror @brytburken vilka jag ansåg var årets låtar var. Mitt svar var att året inte är slut ännu.. Men när de kommer till RnB delen ligger Shut Up just nu högst på listan. Vi får helt enkelt be till gud att Robert väsignar oss med en ny skiva snarast. Låten handlar om att hatare skall hålla käft. Robert jag håller med.. Ladda ner låten här.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site