Jun 292011
 

Denne unge herre håller alltså på att spela in med The Salazar Brothers.

Tänk hur radiklat annorlunda rap-Sverige hade tett sig de tre bröderna förutan.

Skulle vilja skriva längre om den trions insats för musiken i landet, men nöjer mig med att kräva att de nu efter Mohammed Ali och Malcolm även plockar in Martin Luther i studion och ba kaos-reformerar sönder den här svenska hiphop-ankdammen en gång för alla.

Bra att plocka in talanger från sina egna kvarter istället för att likt andra rappare i Sverige bara gå efter det som trendar för tillfället. TSB liknar en institution likt ABF och Mats Nileskär mer än ett producent-team och vi kan bara buga och tacka och ta emot; i kristallkulan skådar vi en lysande framtid för det som bröderna bygger upp nu.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site