Jun 232011
 

Hade burken haft bättre budget så vet du att vi hade varit där. Obligatorisk närvaro för 08:or. Fotograferingstvång!

Yelawolf är inblandad i några av de bästa låtarna från förra året, en av de få nu verksamma rapparna som knäcker extra som magiker… för hur förklarar man annars att han gör om sletna Pink Floyd- och Sheryl Crow(!)-dängor… till klassik rap (likt även Z-Ro och Cormega gjort, med annat oväntat mittfåresmör – och Squadda B har gjort sina egna versioner)!?

Squadda B – Tropical f. Deezy D

Men som The Martoralist redan påpekat – det borde inte vara möjligt att en så lökig låt blir bra bara för att man strösslar på lite laidback Alabama-rap. Stockholm, ikväll får ni ta reda på hur han bär sig åt.

http://www.youtube.com/watch?v=zVSj7yKx7H8

Yelawolf – Beer Buzz

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site