May 242011
 

Bigry Mac kommer från Göteborg och om jag minns rätt har jag aldrig hört talas om honom tidigare. Men låten Hör Ni Mig påminner mig om att Göteborg aka Freshkusten alltid sitter på tunga överaskningar..

Hip hop ska handla om vad som händer på våra gator och hur vi känner för oss själva och varandra. Så länge vanligt folk trycks ner av olika makthavare så kommer de alltid komma mördar låtar som inspirerar och rör.

  3 Responses to “Bigry Mac ft Sam-E – Hör Ni Mig”

  1. har hört av in kompis som känner honom att d e en video på gång

  2. Satt och tänkte på de när jag skrev posten att de måste ju komma en video. Low budget for life..

  3. 1. trodde jag skulle få en sam-e-vers och får en autotune hook

    2. mkt julklappsrim och gymnasiepoesi i texten tycker jag efter en snabb genomlyssning

    3. hoppa av labyrints kuk

    4. annars va det bra!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site