Nov 192010
 

Goodfellas lät fantastiskt bra de första gångerna, men inte har jag återkommit till den.

Jag gillar namnet på det här tajpet, jag gillar hans slang, jag gillar att han skiner, några beats är riktigt tajta, jag tycker Polo är snyggt – men helheten låter inte särskilt upphetsande.

Vados magnetiska värden ligger endast ett litet snäpp över andra hantverksskickliga icke-stjärnor som Papoose, Lloyd Banks och A-Mafia. Det räcker inte med att känna kvarterets knarklangare och ha memorerat The Big Picture – en rappare måste ha personlighet och en röst som skapar kaos på ditt huvud också.

Lyssna istället på: Max B – Best Of The Wave

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site