Oct 092010
 

http://www.youtube.com/watch?v=Tzp_USvBD5A

Hur kan man hata?

I dagsläget är dom här beatsen det närmaste man kommer känslan från de första låtarna på Straight Outta Compton och 36 Chambers. Kan man inte förstå hiphop som asocial upploppsmusik är det kanske bäst att sluta läsa här.

Hatten av för 19-årige Lex Luger, som står bakom merparten av produktionen.

Waka Flocka Flame är en helt och hållet wack MC – men det har aldrig enbart handlat om idéer och matematik och budskap och rimstrukturer. Hans energi och hur han använder sin röst som ett instrument gör honom till en grym rappare.

Det här är inget helt kompromisslöst album, men till skillnad från det nuvarande industriparadigmet där man endast hittar ett fåtal bra låtar bland en topplistesökande sörja, är det här klubbförsöken som är undantagen på ett förvånansvärt sammanhållet och fokuserat album.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site