Oct 042010
 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FYUqaCI_UVA&hl=en&fs=1&]

AYLA, HIGHWON & I-SMILE “DET NYA SVERIGE”Hösten 2010. Det blåser en isande kall vind över Sverige, vi har fått in ett starkt främlingsfientligt i vår riksdag. Men ur frustration föds kreativitet. Hiphop-kollektivet Ayla (Stor, Mohammed Ali, Carlito, Mack Beats), gruppen HighWon (Ison, Fille, Sabo, Hoosam och Aleks) och sångaren I-Smile går samman i gemensamma låten “Det Nya Sverige” för att understryka att vi är fler, vi är starkare och vi kommer aldrig acceptera rasism och diskriminering!

AYLA, HIGHWON & I-SMILE – DET NYA SVERIGE

AYLA fortsätter att leverera kvalitetsrap.

Mack Beats växer i producentstolen.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site