Jul 242010
 

När ni är i Malmö, vad gör ni då?

Chillar på hotellet, lyssnar på beats, skriver, snackar.

Bara arbete, grinda, grinda?

Vi har varit lite överallt, Rosengård, Möllan. Man åker runt. Vi arbetar på våran skiva.

Är det några skivbolag inblandade den här gången?

Ja, det är bara en fråga vem vi släpper det hos. Vi satsar på 2011.

Finns det några planer för Moms eller Ruggig att släppa några sologrejer?

Ska man göra nåt projekt så får man göra det helhjärtat. Nu är det Mohammed Ali.

Kronan är deras

Ni började 2000. Ni verkar ha en väldig tydlig vision för den musik ni gör. Hur har den visionen förändrats sen ni började?

I början var det bara för att ha kul, spela in. När man blev äldre ville man visa sina skills. Sen efter det gav man upp en stund. Fyra år efter ville man satsa en gång till, helhjärtat. Det blev Processen, fick bra respons; vi trodde inte vi skulle få så bra respons. Och nu är det på allvar. Vi håller på att bli etablerade artister. När vi var UKN, Underklassen, så var vi bara två grabbar som hade kul. Det har vi idag också.

Är det nåt som ni kan leva på?

Det är till och från, månad till månad. Men förhoppningsvis gör vi det. Man kan inte satsa på en musikkarriär för att tjäna pengar.

En grej om en låt ni inte körde ikväll. Följer mig med blicken. När ni hörde det beatet för första gången. Vad tänkte ni då?

Det var bara en fett najs känsla. Vi gör nåt kul. Vi bara kände att det föll naturligt. Vi har fått en ny skiva med Masse-beats.

Mycket Masse på nya skivan?

Det är blandat.

Har ni tänkt på nån titel ännu?

Faktiskt inte. Vi tänkte först på Processen fortsätter, men den här skiljer sig så himla mycket från , så det är ingen idé att koppla ihop den. Musikaliskt, textmässigt, teman, det skiljer sig väldigt.

  3 Responses to “Intervju med Mohammed Ali”

  1. [...] Intervju med Mohammed Ali [...]

  2. [...] Skriv ner den 26:e i kalendern och passa på att läsa Brytburkens intervju med Mohammed Ali här. [...]

  3. [...] Hur som helst så tycker jag de låter bra. För er som inte minnss gjorde Brytburken en intervju med dom båda i sommras. Den finns här [...]

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site