May 282010
 

Mfs/Mfs Eliten är ett Köpenhamn/Christiania baserat band bestående utav A, Hype och Wood. Sedan tidigt 90 tal har Mfs gjort musik. Dom släppte dock sin första skiva Bandaniseret så sent som i oktober 2009

Mfs Rappar  om den rådande narkotikapolitiken i Danmark samt den politik som bedrivs mot Christiania, Likt Kartellen beskriver dom den rådande situationen i en av scandinaviens “storstäder” som eskalerar med hårdare polisbevakning en ekonomisk politik som tvingar befolkningen till bottenjobb, utanförskap och frustration.

Såhär beskriver dom sig själva.

“Det er socialrealisme anno 2009 leveret på en måde, der gør, at det kan få indflydelse på måden vi forstår verden omkring os – på godt og ondt.

MFS handler ikke kun om musikken. Det er et broderskab. Et broderskab, hvor sammenhold og fællesskab er det stærkeste våben i kampen for overlevelse. Men MFS har brug for at fortælle deres side af den betændte historie i en tid, hvor konflikterne i vores land, bliver beskrevet unuanceret og uden indblik.

Og de har et budskab, som skal ud til befolkningen. Det handler om de valg du tager i livet og de konsekvenser, der følger. Et liv hvor man selv laver reglerne, kan virke fantastisk, men de færreste kender medaljens grumme bagside. Det handler om at fortælle, hvad det egentligt indebærer at være midt i det hele, når lortet med sikkerhed ramler.

Enhver revolution har brug for en stemme – eller tre. Hype, A og Wood har været en del af broderskabet siden 1991. De har erfaringen, der skal til for at levere de tekster, som ingen andre har mod og viden til at fremføre, og kan, som nogle af de eneste, fortælle om den verden, medierne ikke tør røre og, som politikerne prøver at bekæmpe med paniske og ugennemtænkte træk.

”Bandaniseret” repræsenterer folkene på gaden. Dem som har stået midt i konflikterne, og som aldrig bliver hørt, når løsningerne skal findes. Denne gang skal budskabet leveres nede fra og op, og derfor har MFS valgt at åbne op for en musikalsk dagbog fra den københavnske underverden.”

http://www.youtube.com/watch?v=zsF7qYr76tE

  One Response to “MFS (Made for streets)”

  1. [...] MFS from Denmark. I like them. A lot of artists from Sweden. I can’t remember the names off top. You got a lot of artists that actually sound good. I think that comes from Swedish artists feeling that they don’t get their credit. That makes them work that much harder to make them sound hella good. So when you do hear it, you’re like “oh shit. This is good!”. That makes you better than all the other motherfuckers, because they get their props anyway. It’s hard to get your props when you’re so far out and speak another language. You got to really go hard, and I noticed that here. [...]

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site