Apr 112010
 

The Ecstasy Club skulle kunna ha varit en riktigt bra bok. Den rör sig i trakterna kring mycket intressant; sektnoja, brytrejvkultur, fringe science och population control, gråzonerna, drogerna, subkulturerna, amerikanismer, storfamiljer.

Författarens politiska iakttagelser är ganska förutsägbart störtlöjliga.

Boken är väl OK skriven, men tänk: det här skulle kunna ha varit något med en betydelse på ett djupare plan. Tänk att läsa en sådan här bok och känna igen sig, eller åtminstone med, i huvudpersonen. I dennes vardag. Det återstår för oss att skriva en sådan bok.

  3 Responses to “The Ecstasy Club”

  1. Jag gillade den – mest för diverse spridda iakttagelser då – men det var ett antal år sen jag läste den och ännu fler år sen den skrevs, antar jag.

  2. Jo, det stämmer.

    Och dom spridda iakttagelserna var behållningen för mig också.

  3. Jag håller med. Delarna är större än helheten, och helheten har inte direkt något att göra med delarna kändes det som. ett par år sedan jag läste också iofs, men spontant känns det du skriver helt rätt

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site