Sep 242009
 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cKBqlBnd6X8&hl=en&fs=1&]

Efter att Dogge spelat in klassiker starkt influerad av västkustens berättarstil, Looptroop arbetat fram en blek kopia av vad Non Phixion och Arsonists sysslade med, Ken släppt tio skivor starkt påverkad av New York (hälften boom bap, hälften kommersiellt-känslosamt), Stor gråtit på micken likt Ghostface, och Aki visat att han likt Cormega med lätthet kan kombinera hög teknisk kunnighet med tungt berättande så släpper Stockholmssyndromet lös en video som direkt för tankarna till den smutsigaste södern. Det är Lo-Fi. Det är skita i. Det är beats som påminner om hostmedicin. Det är början på ett nytt kapitel i boken om svensk rap.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site