Jul 252009
 

Såg precis Carlito live på Möllevångsfestivalen. Då han bara har tre låtar ute (så vitt jag vet), så var han smart nog, att efter ha kört sina hits D Sån DärSäg Pass! och Babylon Brinner (och gjort det bra), låta några andra hungriga rappare ta över. Först körde Ja-da (?) en låt, och det var bra, men sen kom Aki och hans grupp Labyrint på och stal hela kvällen, trots regn och keff ljudtekniker.

Aki är känd från sina verser med Kartellen (bl a sken han starkare än alla på Samma Knas Varje Dag). Det var kul att se han med Labyrint, de har verkligen kemi och vet hur man gör show. Jacco är grym, och dom andra två vill man också se mer av. När Professor P gick på med sina fesljumna amerikanismer efteråt var det som natt och dag. Ett  mixtape är på väg. Och se dom om du har chans.

Carlito har också en EP på gång. Guldburen ska den heta, om jag förstod det rätt.

16356212_200

“tacka emot och hoppas på ett bättre liv i himlen,

men det enda som finns där är sateliter som tar bilder”

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site