Apr 292009
 

I dagarna ligger det väldigt nära till hands att lyssna igenom Force Tracks-katalogen. Techno, som vanligtvis hör natten till, har i den tappning som SCSI-9, Swayzak, MRI, Luomo och Dub Taylor serverar mer att göra med solsken och den urbana semesterns intensiva ljusupplevelser än industriområden och mörka, fuktiga nattklubbar (även fall det ena inte utesluter det andra).

Det här är den perfekta musiken en solig dag när du sitter på vagnen eller går nerför gatan, eller bara sitter rakt upp och ner i parken eller på en uteservering med en kall och kollar på folk; samtidigt oemotståndligt studsig och atmosfäriskt drömsk dansmusik.


Luomo – Body Speaking

MRI – Data Boogie

Scsi-9 – deep&fax

En låt som heter nåt med fax (också HST:s weapon of choice) får två tummar upp. Brytburken har alltid haft ett gott öga till arkaiska kommunikationsmedel – som ex. text-tv-tangentbordet och rörpostsystemet.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site