Jan 062008
 

R.A. The Rugged Man’s vers på Jedi Mind Tricks senaste är något av det bästa historieberättandet jag hört i hiphop. Hans 200 rader av Vietnam-trauma är bättre än både Rakim’s Casualties Of War och Immortal Technique’s Bin Ladin.

Att avnjuta ett sådant mästerligt handlag med orden får mig att återbesöka hans katalog där en hel del halvklassiskt material går att finna. Man kan bara instämma i Rockthedub‘s utnämnande av honom till en av underjordens osjungna hjältar. Lyssna på Renessaince Remix, Lessons, Chains, Poor People, Black And White, och Uncommon Valor med Jedi Mind Tricks. Läs sen den här intervjun.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site