Nov 132005
 

Jim Goads hemsida är nere igen – var hittar jag nu min dagliga NetJerk-fix? Ska missbrukare ränna gatorna runt när de kan skedmatas vid terminaler? Sättet som Kanadas regering sköter det världsomspännande datornätet (Internet) på är ömkligt; med en världsregering hade laxen varit biff.

För en relevant jämförelse; om den anarkiska jättebebisen hiphop-kulturen hade haft en regering vore Jay-Z och Lloyd Banks bötfällda för s k biting, och rappare som Nine hade åtnjutit en väl tilltagen pension (istället för att tyna bort som crack-rökare).

Och hiphop är globalt, alltså – en världsregering.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Switch to our mobile site